Pekka Mikkola

Pekka Mikkola ja Johanna Piipponen palkittiin Jaakon puukolla Naapurinvaaralla.

Sotkamon Nuorisoseuran hallitus on vuodesta 1994 antanut tunnustuksena Sotkamon ja Kainuun seutukunnan hyväksi tehdystä työstä Jaakon Puukon. Tunnustuksen saamisen ehtona on ollut myönteisyys Nuorisoseuran toimintaa kohtaan.

Jaakon Puukon syntysanat lausui seuran kunniapuheenjohtaja Jaakko Olavi Sorvari (k.1994). Hänen mukaan tunnustus piti antaa miehen työstä. Tämä ei tarkoittanut sitä, etteikö naisellekin voisi tunnustusta luovuttaa.

Tänä vuonna tunnustus annettiin poikkeuksellisen nuorille henkilöille. Nuoresta iästään huolimatta kaksinkertainen tangoprinsessa Johanna Piipponen ja vuoden 2012 tangokuningas Pekka Mikkola ovat tehneet tunnetuksi niin Sotkamoa kuin olleet monella tavalla mukana edesauttamassa paikallisen nuorisoseuran toimintaa.

7.5.2012