Home » Hiljennä höpötykset: Miten kytkeä WhatsApp-ryhmän ilmoitukset pois päältä

Hiljennä höpötykset: Miten kytkeä WhatsApp-ryhmän ilmoitukset pois päältä

Oletko kyllästynyt lakkaamattomiin ilmoituksiin tuosta WhatsApp Ryhmäkeskustelu piippaa älypuhelimessasi joka toinen sekunti? No, meillä on sinut turvassa!

Digitaalisen viestinnän aikakaudella on tärkeää hallita digitaalisia tilojasi ja varmistaa, ettet huku viestien paljouteen.

Tämä kätevä opas auttaa sinua saamaan hallinnan takaisin opettamalla, miten voit mykistää tiettyjen WhatsApp-ryhmien ilmoitukset.

Yritätpä sitten keskittyä työhön, nauttia rauhallisesta illasta tai välttää yllätysjuhlien pilaaja, vaiheittaisen prosessimme avulla voit mykistää ärsyttävät ryhmäilmoitukset ja nauttia ansaitusta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Kyse on oikean tasapainon löytämisestä yhteydenpidon ja mielenterveyden säilyttämisen välillä.

Pidemmittä puheitta sukelletaan siis seuraavaan ryhmäasetukset ja tutkia, miten tehokkaasti mykistää ilmoitukset ja sammuta visuaaliset ilmoitukset WhatsAppissa!

Muista, että voit aina peruuttaa nämä asetukset jos muutat mielesi myöhemmin. Aloitetaan!

Prosessin aloittaminen

Aloita avaamalla älypuhelimen lukitus ja avaamalla WhatsApp sovellus. Tämä on ensimmäinen askel ryhmäilmoitusten hallinnan saamiseksi.

Oikean ryhmän löytäminen

Kun olet sovelluksessa, siirry kohtaan Keskustelut tab. Tämä sijaitsee yleensä näytön alareunassa. Sieltä voit selata keskusteluja ja etsiä tietyn ryhmäkeskustelun, joka on häirinnyt sinua liian monilla ilmoituksilla.

Pääsy ryhmäasetuksiin

Kun olet löytänyt ryhmän, avaa ryhmäkeskustelu napauttamalla sitä. Tässä näet ryhmän nimen näytön yläreunassa. Napauta ryhmän nimeä avataksesi ryhmän tiedot sivu. Täältä löydät ryhmäilmoitusten asetukset.

Ilmoitusten mykistäminen

Seuraavaksi selaa alaspäin ja napauta Mykistä ilmoitukset vaihtoehto. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna, jossa kysytään ilmoitusten mykistämisen kestoaikaa. Voit valita ’8 tuntia’, ’1 viikko’, tai ’Aina’ valintasi mukaan.

Jos esimerkiksi ryhmäsi suunnittelee yllätysjuhlia etkä halua spoilereita, voit valita vaihtoehdon ’1 viikko’.

Lisäasetukset

Siellä on myös mahdollisuus kytkeä visuaaliset ilmoitukset pois päältä poistamalla rasti ’Näytä ilmoitukset’ laatikko. Tämä tarkoittaa, että vaikka olet mykistänyt ryhmän, et edes näe mitään ilmoituksia näytölläsi.

Napauta OK painiketta tallentaaksesi nämä asetukset.

Nauti rauhasta

Tästä lähtien et saa mitään ilmoituksia tästä tietystä WhatsApp-ryhmästä. Voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta ilman häiriötekijöitä.

Muista, että voit aina peruuttaa nämä asetukset, jos muutat mielesi myöhemmin.

Auttoiko tämä artikkeli sinua saamaan WhatsApp-ryhmäilmoitusten hallinnan? Jos kyllä, jaa se sosiaalisissa verkostoissa auttaaksesi muita, jotka saattavat kamppailla saman ongelman kanssa. Kuulemme mielellämme palautetta!

Related post

Jonne Manninen
Written by : Jonne Manninen
Olen Jonne, huomaamaton amerikkalainen nettikirjoittaja, joka on sitoutunut tarjoamaan perusteellisesti tutkittuja näkökulmia erilaisiin uutisaiheisiin. Vaikka minut usein unohdetaan informaation valtavassa määrässä, kanavoin innostukseni journalismiin sinnikkäästi jokaiseen julkaisemaani artikkeliin.