Home » Voitko ratkaista tämän 15 sekunnissa? Siirrä vain 2 tulitikkua! Vain 12 % pystyy siihen näin lyhyessä ajassa.

Voitko ratkaista tämän 15 sekunnissa? Siirrä vain 2 tulitikkua! Vain 12 % pystyy siihen näin lyhyessä ajassa.

Pidätkö aivot narikkaan -arvoituksista ja rakastat hyviä haasteita? Valmistaudu venyttämään henkisiä lihaksia hauskan ja hankalan aivojumpan avulla!

Tehtäväsi, jos päätät ottaa sen vastaan, on korjata virheellinen yhtälö vain kahdessa kuukaudessa. 15 sekunnissa. Mutta tässä on eräs juju – voit liikkua vain kaksi tulitikkua.

Pystytkö vastaamaan tilanteeseen ja ratkaisemaan mysteerin? Tässä testataan paitsi logiikkaasi myös nopeuttasi.

Kerää siis järkesi, tartu haasteeseen ja katsotaan, voitko nousta esiin matchstick maestro!

Oletko valmis haasteeseen? Tässä on hauska, nopea aivojumppa, jolla voit testata pulmanratkaisutaitojasi. Sinulla on 15 sekuntia kellossa seuraavan yhtälön korjaamiseksi: 2×8=19.

Mutta tässä on saalis – voit vain siirtää kaksi tulitikkua. Luuletko pystyväsi murtamaan sen? Sukelletaan suoraan sisään!

Voitko ratkaista tämän 15 sekunnissa? Siirrä vain 2 tulitikkua! Vain 12 % pystyy siihen näin lyhyessä ajassa.© Pekkamikkola.fi

Tulitikkupalapelin ymmärtäminen

Tässä tulitikkupalapelissä yhtälö 2×8=19 on kirjoitettu tulitikkuja käyttäen. Tehtäväsi, jos päätät ottaa sen vastaan, on siirtää vain kaksi tulitikkua jotta yhtälö olisi oikea.

Muista, aika kuluu, joten ajattele nopeasti!

Menetelmällinen lähestymistapa

Tällaiseen haasteeseen tartuttaessa on tärkeää olla järjestelmällinen. Aloita laskemalla tulitikkujen määrä kussakin numerossa.

Mieti sitten, mitä tulitikkuja voisit siirtää, jotta saataisiin aikaan eri luku.

Muista, että sinulla on vain kaksi liikettä jotta tämä yhtälö olisi oikea. Joten, jokainen siirto on tärkeä.

Haasta itsesi ja päihitä kello

Nyt on sinun vuorosi. Sinulla on 15 sekuntia siirtää kaksi tulitikkua ja korjata yhtälö. Voitko voittaa kellon?

Tämä on hyvä tapa testata ongelmanratkaisutaitojasi ja katso miten nopeasti voit ajatella jaloillasi. Valmiina, valmiina, liikkeelle!

Ratkaisun paljastaminen

Onnistuitko ratkaisemaan arvoituksen? Jos siirsit tulitikun numerosta 2 niin, että siitä tulee 3, ja siirsit yhden tulitikun numerosta 8 niin, että siitä tulee 6 ja numerosta 9 tulee 8, olet ratkaissut arvoituksen!

Oikea yhtälö on 3×6=18. Hyvin tehty kaikille, jotka saivat sen oikein – olette matchstick maestro!

Voitko ratkaista tämän 15 sekunnissa? Siirrä vain 2 tulitikkua! Vain 12 % pystyy siihen näin lyhyessä ajassa.© Pekkamikkola.fi

Piditkö tästä aivojumppasta? Miksi ei jaa hauskaa ystäviesi ja perheesi kanssa sosiaalisessa mediassa? Katso, kuka lähipiiristäsi pystyy ratkaisemaan palapelin ja voittamaan kellon.

Äläkä unohda – on paljon muitakin aivopähkinöitä, mistä tämäkin on peräisin. Niinpä, pysy kuulolla lisää tulitikkuhaasteita!

Related post

Jonne Manninen
Written by : Jonne Manninen
Olen Jonne, huomaamaton amerikkalainen nettikirjoittaja, joka on sitoutunut tarjoamaan perusteellisesti tutkittuja näkökulmia erilaisiin uutisaiheisiin. Vaikka minut usein unohdetaan informaation valtavassa määrässä, kanavoin innostukseni journalismiin sinnikkäästi jokaiseen julkaisemaani artikkeliin.