Home » Persoonallisuustesti: Miten käsittelet stressiä? Pysytkö yleensä rauhallisena vai tuletko usein tunteelliseksi?

Persoonallisuustesti: Miten käsittelet stressiä? Pysytkö yleensä rauhallisena vai tuletko usein tunteelliseksi?

Kun vuodenaika vaihtuu ja lehdet alkavat pudota, emme voi olla huomaamatta syyspuiden kauneutta. Jokainen puu puhuttelee meitä ainutlaatuisine väreineen ja muotoineen hienovaraisesti ja syvällisesti.

Tässä persoonallisuustestissä pyydämme sinua tarkastelemaan kolmea erilaista syyspuuta. Valitse se, joka resonoi eniten kanssasi, miettimättä liikaa.

Luota vaistoihisi, anna alitajuntasi ohjata sinua. Valintasi saattaa paljastaa, miten reagoit stressin alla. Oletko stressin alla enemmän rauhallinen vai tunteellinen? Otetaan siitä selvää yhdessä.

Persoonallisuustesti: Miten käsittelet stressiä? Onko sinulla taipumus pysyä rauhallisena vai tuletko usein tunteelliseksi?© Pekkamikkola.fi

Syyspuu #1:

Jos valitsit ensimmäisen syyspuun, olet todennäköisesti rauhallinen tarkkailija stressin alla. Säilytät malttisi ja ajattelet järkevästi ennen kuin toimit.

Uskot tilanteen perusteelliseen ymmärtämiseen ennen päätösten tekemistä. Tämä voi olla myönteinen piirre koska sen avulla voit tehdä hyvin perusteltuja valintoja.

Se voi kuitenkin olla myös negatiivinen piirre jos se johtaa yliajatteluun ja toimimattomuuteen. Muista, että on tärkeää tasapainottaa analyysi ja toiminta.

Syyspuu #2:

Jos toinen syyspuu resonoi kanssasi, olet luultavasti tunnesuunnistaja stressin alla. Sinulla on taipumus kuunnella tunteitasi ja antaa niiden ohjata toimintaasi.

Tämä voi olla positiivinen piirre koska sen avulla voit toimia myötätuntoisesti ja empaattisesti. Se voi kuitenkin olla myös negatiivinen piirre jos se johtaa hätiköityihin päätöksiin harkitsematta seurauksia.

Muista, että tunteet ovat tärkeitä, mutta niin on myös rationaalinen ajattelu.

Syksyn puu #3:

Jos tunsit yhteyden kolmanteen syyspuuhun, olet todennäköisesti sitkeä soturi stressin alla. Kohtaat haasteet suoraan etkä luovuta helposti.

Uskot kykyihisi voittaa kaikki tiellesi tulevat esteet. Tämä on positiivinen piirre koska se osoittaa päättäväisyyttä ja sitkeyttä.

Se voi kuitenkin olla negatiivinen piirre jos se johtaa itsepäisyyteen ja haluttomuuteen hakea apua tarvittaessa. Muista, että on ihan ok pyytää joskus apua.

Toivottavasti tämä persoonallisuustesti on antanut sinulle uuden näkökulman stressireaktioosi ja kannustanut sinua pohtimaan ominaisuuksiasi.

Voit vapaasti jakaa tämän testin ystäviesi kanssa sosiaalisessa mediassa, se saattaa kiinnostaa heitäkin. Älä unohda tutustua muihin persoonallisuustesteihimme, jos haluat lisää hauskuutta ja itsensä löytämistä.

Related post

Jonne Manninen
Written by : Jonne Manninen
Olen Jonne, huomaamaton amerikkalainen nettikirjoittaja, joka on sitoutunut tarjoamaan perusteellisesti tutkittuja näkökulmia erilaisiin uutisaiheisiin. Vaikka minut usein unohdetaan informaation valtavassa määrässä, kanavoin innostukseni journalismiin sinnikkäästi jokaiseen julkaisemaani artikkeliin.