Pekka Mikkola

Kulttuuripalkinnolla palkitulta Pekka Mikkolalta Palkittu sydän…

Pekka Mikkola on palkittu Oulun kulttuuripalkinnolla. Oulun kaupunki palkitsee vuosittain menestyneitä oululaisia kulttuuritoimijoita ja tänä vuonna palkinnnon sai myös Pekka Mikkola. Stipendin arvo on 2000 euroa ja sen luovuttivat hänelle kulttuurijohtaja Risto Vuoria yhdessä apulaiskaupunginjohtaja Piia Rantala-Korhosen ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Riikka Moilasen kanssa.

– Arvostan palkintoa erittäin paljon. Tämä oli suuri kunnian osoitus Oulun kaupungilta minua kohtaan. Palkinto auttaa minua varmasti tekemään entistä enemmän töitä musiikkiurani eteen, kertoo Pekka, hallitseva Tangokuningas.

Pekka on ehdolla myös Vuoden 2012 oululaiseksi. Äänestys on käynnissä 3.2.2013 asti Radio Cityn nettisivuilla. Myös Radio Kajauksen vuosiäänestyksessä Pekka oli ehdolla moniin eri sarjoihin >>.

Helmikuun alkuun julkaistaan single Palkittu sydän, joka on jälkilohkaisu Pekan marraskuiselta Pirstaloitu onni -albumilta. Haikea country-sävytteinen Palkittu sydän on Pertti Jalosen säveltämä ja sovittama ja Topi Salmen sanoittama kappale. (c & p 2012 Suomen Mediamusiikki)

– Tällä hetkellä valmistelen uutta ohjelmistokokonaisuutta tanssikeikkoja varten ja onpa tarkoituksenani myös lisätä yksi lisäsetti keikoilla laulettavaksi. Musiikkikasvatuksen opinnot ovat tällä hetkellä jäissä, mutta ne ovat lähes gradua vaille valmiit. Tutkinnon aion ehdottomasti suorittaa loppuun ennen pitkään! Keikkailua kuitenkin tykkään tehdä koko sydämestäni ja pyrin tekemään parhaani sen eteen!, kertoo Pekka tulevasta.