Home » Rakastu tilaan: 10 hienovaraista tapaa sisällyttää syksy sisustukseesi

Rakastu tilaan: 10 hienovaraista tapaa sisällyttää syksy sisustukseesi

Kun syksyn viileys täyttää ilman ja lehdet muuttuvat meripihkan värisävyjen mellakaksi, on aika alkaa miettiä, miten voit tuoda osan tuosta taikuudesta kotiisi.

Niin paljon kuin rakastammekin syksyä, tiedämme, että se voi olla myös melko helppo mennä yli laidan kausiluonteisen sisustuksen kanssa.. Siksi olemme koonneet helppokäyttöisen oppaan, jonka avulla voit lisätä tilaan juuri oikean määrän syksyistä kosketusta, hukuttamatta sitä.

Olitpa sitten kokenut sisustussuunnittelija tai vasta aloittelija, lue eteenpäin ja opi, miten voit luoda kauniisti tasapainoisen syyspyhäkön suoraan kotiin.

Rakastu tilaan: 10 hienovaraista tapaa sisällyttää syksy sisustukseesi© Pekkamikkola.fi

Aloita väripaletilla

Ensimmäinen askel lisätä ripaus syksyä sisustukseen menemättä yli laidan on sisällyttää siihen lämpimiä sävyjä kuten punaisia, oransseja, keltaisia ja ruskeita.

Näitä voidaan tuoda hienovaraisesti tyynyjen, peittojen tai pienten asusteiden avulla. Esimerkiksi lisäämällä sohvaan poltetun oranssin heittotyynyn voit antaa sille välittömästi syksyisen tunnelman.

Käytä luonnon elementtejä

Syksyllä on kyse luonnon kauneuden juhlistamisesta. Voit vaivattomasti sisällyttää sen sisustukseesi esimerkiksi käpyjen, tammenterhojen tai jopa pienten kurpitsojen avulla.

Halutessasi myös syksyn väreissä olevat tekolehdet tai kukat voivat tuoda vuodenaikaan sopivaa tunnelmaa.

Rakastu tilaan: 10 hienovaraista tapaa sisällyttää syksy sisustukseesi© Pekkamikkola.fi

Lisää syksyn tuoksuja

Myös tuoksuilla voi luoda vahvan syksyisen tunnelman. Harkitse kynttilöiden tai ilmanraikastimien ostamista syksyisillä teemoilla, kuten omena, kaneli tai kurpitsa.

Näiden tuoksujen tuoksu vie sinut viihtyisään syksyiseen iltapäivään.

Käytä valoa

Kun syyspäivät lyhenevät, käytä valaistusta lämpimän ja kodikkaan tunnelman luomiseen. Keijuvalot tai kynttilät voivat parantaa tunnelmaa huomattavasti, jolloin kotisi tuntuu kodikkaalta syysretriitiltä.

Sisällytä kuvioita

Viihtyisät tekstuurit ovat syksyn tunnusmerkki. Neulotun heittopeiton tai tekoturkismaton lisääminen sisustukseen voi antaa tilaan välittömästi syksyisen tunnelman.

Rakastu tilaan: 10 hienovaraista tapaa sisällyttää syksy sisustukseesi© Pekkamikkola.fi

Päivitä taideteoksesi

Jos seinilläsi on taidetta tai valokuvia, harkitse niiden vaihtamista syksyaiheisiin teoksiin. Tämä voi olla hienovarainen mutta tehokas tapa lisätä sisustukseen ripaus syksyä.

Lisää ripaus syksyä ruokapöytään

Syksyaiheisen keskipisteen lisääminen ruokapöytään tai syksynväristen pöytäliinojen käyttäminen voi myös olla hienovarainen kosketus. Mahdollisuuksia on loputtomasti kurpitsasta keskipisteeseen ja oransseista lautasliinoista.

Älä unohda ulkoilmaa

Jos sinulla on kuisti tai patio, harkitse syksyisten koristeiden lisäämistä myös sinne. Seppele ovella tai muutama kurpitsa portailla voi tehdä suuren vaikutuksen.

Pidä se yksinkertaisena

Muista, että tavoitteena on lisätä vain ripaus syksyä, menemättä kuitenkaan liian pitkälle. Pidä koristeet yksinkertaisina ja tyylikkäinä. Aloita pienestä ja lisää vähitellen lisää syksyisiä yksityiskohtia kauden edetessä.

Rakastu tilaan: 10 hienovaraista tapaa sisällyttää syksy sisustukseesi© Pekkamikkola.fi

Lisää vähitellen

Jos pelkäät meneväsi liian pitkälle, aloita pienestä ja lisää vähitellen lisää syksyisiä yksityiskohtia. Näin voit hallita syksyisen sisustuksen määrää ja estää sitä muuttumasta ylivoimaiseksi.

Oliko tästä artikkelista apua, kun haluat lisätä sisustukseesi ripauksen syksyä menemättä kuitenkaan liian pitkälle? Jos näin on, jaa se sosiaalisissa verkostoissa.

Related post

Jonne Manninen
Written by : Jonne Manninen
Olen Jonne, huomaamaton amerikkalainen nettikirjoittaja, joka on sitoutunut tarjoamaan perusteellisesti tutkittuja näkökulmia erilaisiin uutisaiheisiin. Vaikka minut usein unohdetaan informaation valtavassa määrässä, kanavoin innostukseni journalismiin sinnikkäästi jokaiseen julkaisemaani artikkeliin.