Home » Pystytkö voittamaan tämän 20 sekunnin haasteen? Siirrä vain 2 tulitikkua ja ratkaise pulma!

Pystytkö voittamaan tämän 20 sekunnin haasteen? Siirrä vain 2 tulitikkua ja ratkaise pulma!

Oletko valmis jännittävään henkiseen harjoitukseen? Tämä ei ole mikään tavallinen palapeli, vaan nopea, kovatasoinen testi logiikallesi, luovuudellesi ja nopeudellesi.

Kuvittele itsesi kuumassa paikassa, jossa on vain 20 sähköistävää sekuntia monimutkaisen ongelman ratkaisemiseen. Tänään käsiteltävänä oleva haaste on klassinen tulitikkupalapeli käänteellä.

Edessäsi on virheellinen yhtälö – 4+3=8. Saat liikkua vain kaksi tulitikkua ratkaisemaan tämän matemaattisen pulman.

Joten, onko sinussa ainesta, jolla voit voittaa kellon ja voittaa tämän mieltä askarruttavan arvoituksen? Otetaan selvää!

Haasteen ymmärtäminen

Tämä ei ole mikään tavallinen matemaattinen ongelma. Se on testi sinun logiikka, luovuus ja nopeus. Sinun on järjestettävä kaksi tulitikkua uudelleen, jotta yhtälö olisi oikea.

Muista, että sinulla on vain 20 sekuntia ratkaista se. Hengitä siis syvään, keskity ja anna kaikkesi. Aikaa on vain muutama sekunti, joten jokainen liike on tärkeä!

Pystytkö voittamaan tämän 20 sekunnin haasteen? Siirrä vain 2 tulitikkua ja ratkaise pulma!© Pekkamikkola.fi

Pelisäännöt

Säännöt ovat yksinkertaiset, mutta haaste ei ole. Sinulle annetaan yhtälö 4+3=8 tehty tulitikuista. Sinulla on lupa siirtää vain kaksi niistä.

Et voi lisätä tai poistaa tulitikkuja. Yksinkertaisesti järjestää uudelleen ne yhtälön korjaamiseksi. Kuulostaako yksinkertaiselta? No, kokeile sitä ja katsotaan, miten pärjäät.

Aika paljastaa ratkaisu

20 sekunnin intensiivisen aivoriihen jälkeen on aika paljastaa ratkaisu. Onnistuitko ratkaisemaan sen? No, jos et ole, älä huoli.

Tässä se on: Oikea yhtälö on 9-3=6. Mikä tuo on? Siirsit tulitikkua plusmerkin kohdalta, jotta siitä tulisi miinus, ja sitten siirsit yhden kahdeksan kohdalta, jotta neljästä tulisi yhdeksän.

Siinä kaikki. Olet ratkaissut sen!

Pystytkö voittamaan tämän 20 sekunnin haasteen? Siirrä vain 2 tulitikkua ja ratkaise pulma!© Pekkamikkola.fi

Jos nautit tästä 20 sekunnin haaste, jaa se ystäviesi ja perheesi kanssa osoitteessa sosiaalisessa mediassa? Anna heidän ottaa tämä hauska ja jännittävä brain teaser.

Ei vain se on hyvä tapa haastaa aivosi, mutta se on myös loistava tapa tehdä sitoutua muiden kanssa. Joten anna mennä, jaa hauskuus ja katsotaan, kuka muu voi voittaa tämän haasteen!

Related post

Jonne Manninen
Written by : Jonne Manninen
Olen Jonne, huomaamaton amerikkalainen nettikirjoittaja, joka on sitoutunut tarjoamaan perusteellisesti tutkittuja näkökulmia erilaisiin uutisaiheisiin. Vaikka minut usein unohdetaan informaation valtavassa määrässä, kanavoin innostukseni journalismiin sinnikkäästi jokaiseen julkaisemaani artikkeliin.