Home » Pysäytä punkit välittömästi! Luonnolliset korjaustoimenpiteet, jotta lemmikkisi pysyvät turvallisina ja punkittomina!

Pysäytä punkit välittömästi! Luonnolliset korjaustoimenpiteet, jotta lemmikkisi pysyvät turvallisina ja punkittomina!

Punkit ovat ongelmien synonyymeja, jotka aiheuttavat ihoärsytystä lähettämiseen tauteja, kuten Lymen tautia ja Rocky Mountain spotted feveriä..

Mutta älä pelkää, on olemassa monia luonnollisia punkkikarkotteita, jotka voivat auttaa pitämään lemmikkisi turvallisina ja punkkivapaina.

Vihollisen ymmärtäminen: punkit

Punkit eivät ole pelkkiä kiusankappaleita. Nämä pienet, verta imevät loiset voivat aiheuttaa monenlaisia terveysongelmia lemmikeille.

Punkkien tiedetään siirtävän tauteja, joita ovat esimerkiksi Lymen tauti, anaplasmoosija ehrlichioosi muun muassa. Niiden aiheuttaman uhan ymmärtäminen on ensimmäinen askel lemmikkisi suojelemisessa.

Valkosipuli: voimakas punkkikarkotin

Usko tai älä, valkosipuli ei ole vain vampyyrien torjuntaan. Se voi olla myös tehokas luonnollinen punkkikarkotin lemmikeille. Kun valkosipulin voimakas haju nautitaan turvallisena määränä, se voi pelottaa punkkeja.

On kuitenkin syytä huomata, että valkosipuli voi olla myrkyllistä lemmikkieläimille suurina määrinä., joten kysy aina neuvoa eläinlääkäriltäsi, ennen kuin lisäät sitä lemmikkisi ruokavalioon.

Omenaviinietikka: punkin painajainen

Omenaviinietikalla on lukuisia käyttötarkoituksia, ja yksi niistä on toimia punkkikarkottimena. luonnollinen punkkien karkotin.

Voit joko lisätä pienen määrän lemmikkisi juomaveteen tai suihkuttaa sitä lemmikkisi turkkiin. Sen hapan luonne tekee lemmikkisi ihosta vähemmän houkuttelevan punkille.

Eteeriset öljyt: luonnon lahja

Tietyt eteeriset öljyt, kuten sitruunaruoho, piparminttuja cedar voi karkottaa punkkeja tehokkaasti. Niitä voidaan levittää lemmikkisi kaulukseen tai laimentaa ja suihkuttaa niiden turkkiin.

Muista aina laimentaa eteeriset öljyt ennen niiden levittämistä lemmikkisi iholle ärsytyksen välttämiseksi.

Neem-öljy: voimakas ja luonnollinen punkkien tappaja

Neem-öljy ei ainoastaan karkota punkkeja vaan myös tappaa ne. Sen karvas maku ja voimakas haju tekevät siitä punkkien kannalta epämiellyttävän isännän. Sitä voidaan sekoittaa kantajaöljyyn ja levittää lemmikkisi turkkiin.

Muista, että lemmikkieläimet eivät saa koskaan nauttia neem-öljyä..

Luonnollisten punkkikarkotteiden edut

Luonnolliset puutiaiskarkotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, jotka voivat mahdollisesti vahingoittaa lemmikkisi terveyttä. Ne ovat ympäristöystävällisiä, yleensä helposti saatavillaja usein halvempia kuin kaupalliset puutiaiskarkotteet.

Ne eivät ainoastaan karkota punkkeja, vaan niillä on usein myös muita terveyshyötyjä lemmikkisi kannalta. Lopuksi, älä anna punkkiongelmien pilata kesähupia.

Käyttämällä luonnollisia punkkikarkotteita voit suojella lemmikkejäsi näiltä verta imeviltä loisilta altistamatta niitä haitallisille kemikaaleille.

Muista, että paras suoja on aina ennaltaehkäisy. Varustaudu siis tiedolla ja pidä lemmikkisi punkkivapaana tänä kesänä!

Jos tämä artikkeli oli hyödyllinen, älä unohda jakaa sitä sosiaalisen median alustoilla. Levitetään sanaa ja autetaan kaikkia lemmikinomistajia torjumaan punkkien uhkaa luonnollisesti!

Related post

Jonne Manninen
Written by : Jonne Manninen
Olen Jonne, huomaamaton amerikkalainen nettikirjoittaja, joka on sitoutunut tarjoamaan perusteellisesti tutkittuja näkökulmia erilaisiin uutisaiheisiin. Vaikka minut usein unohdetaan informaation valtavassa määrässä, kanavoin innostukseni journalismiin sinnikkäästi jokaiseen julkaisemaani artikkeliin.