Home » Persoonallisuustesti: Kumpaa hassua kissaa pidät parempana? Selvitä, oletko mestarisuunnittelija vai vapaa henki!

Persoonallisuustesti: Kumpaa hassua kissaa pidät parempana? Selvitä, oletko mestarisuunnittelija vai vapaa henki!

Arjessamme osoitamme erilaisia käyttäytymismalleja ja asenteita, jotka voivat paljastaa paljon persoonallisuudestamme. Monien analogioiden joukossa vertaamme usein ihmisen persoonallisuutta erilaisiin eläimiin.

Tänään otamme oudon käänteen kysymällä sinulta tätä: Mikä kissa sinä olet? Oletko alttiimpi suunnitelma vai haluatko mieluummin mennä virran mukana?

Ota hetki aikaa katsomaan alla olevaa kuvaa, jossa on kolme erilaista kissaa numeroilla 1, 2 ja 3. Valitse se, joka miellyttää sinua eniten ajattelematta sitä liikaa.

Anna alitajuntasi puhua! Valintasi saattaa paljastaa sinusta yllättävän puolen.

Persoonallisuustesti: Kummasta hassusta kissasta pidät enemmän? Paljasta, oletko mestarisuunnittelija vai vapaa henki!© Pekkamikkola.fi

Kissa numero 1:

Jos valitsit Kissa numero 1, olet todennäköisesti mestari suunnittelija. Sinä kukoistat rakenteesta ja organisoinnista. Elämäsi on usein suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten, ja voit parhaiten, kun tiedät, mitä on tulossa.

Olet ihmistyyppi, joka on mieluummin tunnin etuajassa kuin minuutin myöhässä. Vaikka huolellinen suunnittelu voidaan joskus pitää negatiivisena piirteenä spontaaniutta suosivien keskuudessa, mutta se on itse asiassa vahvuus.

Myöhästyt harvoin määräajoista, ja kykysi suunnitella etukäteen säästää sinut usein turhalta stressiltä. Älä kuitenkaan unohda jättää elämääsi tilaa spontaanille ja suunnittelemattomille seikkailuille.

Kissa numero 2:

Jos olisit piirretty Kissa numero 2, olet vapaa henki. Elät elämääsi omilla ehdoillasi etkä pidä siitä, että aikataulut tai suunnitelmat rajoittavat sinua.

Olet spontaani, seikkailunhaluinen ja aina valmis viime hetken matkaan tai tapahtumaan. Jotkut ihmiset saattavat nähdä jäsentymätön lähestymistapa elämään negatiivisena piirteenä, ajattelemalla, että olet vastuuton tai epäluotettava.

Kykysi kulkea virran mukana antaa sinulle kuitenkin mahdollisuuden sopeutua tilanteisiin nopeasti ja tarttua tilaisuuksiin, jotka muut saattavat jäädä huomaamatta.

Muista kuitenkin, että pienellä suunnittelulla voi joskus päästä pitkälle.

Kissa numero 3:

Valitsitko Kissa numero 3? Sitten olet tasapainoinen seikkailija. Löydät täydellisen tasapainon suunnittelun ja spontaaniuden välillä.

Tiedät, milloin pitää laatia suunnitelma ja milloin päästää irti ja elää hetkessä.

Kun muut saattavat kamppailla tasapainon löytämisen kanssa, sinä hallitset taidon suunnitella tarpeeksi ollaksesi valmistautunut, mutta et niin paljon, että menetät spontaanit seikkailut.

Joustavuus on suurin vahvuutesi, mutta muista, että liika tasapaino voi johtaa päättämättömyyteen.

Valitsitpa minkä kissan tahansa, muista, että jokaisella persoonallisuustyypillä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Hyväksy se, kuka olet, ja jatka kasvuasi.

Älä unohda jakaa tätä hauskaa testiä ystäviesi kanssa sosiaalisessa mediassa ja tutustu muihin persoonallisuustesteihimme oppiaksesi vielä enemmän itsestäsi. Saatat yllättyä siitä, mitä löydät!

Related post

Jonne Manninen
Written by : Jonne Manninen
Olen Jonne, huomaamaton amerikkalainen nettikirjoittaja, joka on sitoutunut tarjoamaan perusteellisesti tutkittuja näkökulmia erilaisiin uutisaiheisiin. Vaikka minut usein unohdetaan informaation valtavassa määrässä, kanavoin innostukseni journalismiin sinnikkäästi jokaiseen julkaisemaani artikkeliin.