Home » Matemaattinen aivojumppa: Vain korkean älykkyysosamäärän omaavat voivat ratkaista tämän kolmen tikkupuikon pulman alle 25 sekunnissa!

Matemaattinen aivojumppa: Vain korkean älykkyysosamäärän omaavat voivat ratkaista tämän kolmen tikkupuikon pulman alle 25 sekunnissa!

Niin kiehtovaa kuin se onkin, aivohuijareilla on tapansa saada meidät koukkuun ja testata älykkyyttämme. Tällä kertaa meillä on melko mielenkiintoinen haaste, joka varmasti herättää kiinnostuksesi.

Tämä numeerinen arvoitus sisältää tulitikkuja ja vähän perusmatematiikkaa. Ainutlaatuinen aivohousu, jonka tarjoamme sinulle tänään, on kolmen tulitikun palapeli.

Se antaa sinulle taatusti henkistä harjoittelua ja testaa älykkyysosamääräsi. Paras osa siitä? Sinulla on vain 25 sekuntia aikaa murtaa se!

3-matchstick-haaste

Tässä on pulma: yhtälö on järjestetty käyttämällä tulitikkuja esittämään numeroita. Sinun tehtäväsi on korjata tämä yhtälö siirtämällä vain kolmea tikkua.

Tekkinä on, että sinun on tehtävä se 25 sekunnissa, mikä tekee siitä kilpailun kelloa vastaan. Tässä on saalis – yhtälö näyttää yksinkertaiselta, mutta se ei ole sitä.

Kiinnostaako? Sukellaanpa suoraan siihen. Annettu yhtälö on 6×5=42. Nyt me kaikki tiedämme, että se ei ole aivan oikein. 6 kerrottuna 5:llä ei ole 42.

Joten, mihin siirrät tikkuja, jotta yhtälöstä tulee oikea?

 

Matematiikan aivojumppa: Vain korkean älykkyysosamäärän omaavat voivat ratkaista tämän kolmen tikkupuikon pulman alle 25 sekunnissa!© pekkamikkola

 

Tick-tock, kello käy

Tunnetko vielä painetta? Muista, että sinulla on vain 25 sekuntia aikaa korjata tämä yhtälö. On aika haastaa itsesi ja katsoa, voitko keksiä oikean vastauksen.

Älä huolehdi, jos se tuntuu vaikealta – tämä palapeli on suunniteltu testaamaan myös niitä, joilla on korkea älykkyysosamäärä!

Palapelin ratkaisu

Jos olet käyttänyt 25 sekuntia viisaasti, olet ehkä löytänyt vastauksen.

Palapelin ratkaisu on: siirrä 3 tulitikkua ja muuta yhtälö muotoon 6×3=18. Yksinkertaista, eikö? Vain kun tiedät vastauksen!

 

Matematiikan aivojumppa: Vain korkean älykkyysosamäärän omaavat voivat ratkaista tämän kolmen tikkupuikon pulman alle 25 sekunnissa!© pekkamikkola

 

Piditkö tästä aivojumppauksesta? Kuinka kauan sinulla kesti ratkaista se? Jos olet ylpeä saavutuksestasi, miksi et jaa tätä artikkelia sosiaalisessa mediassa?

Haasta ystäväsi ja katso, kuka pystyy ratkaisemaan tämän kolmen tulitikun pulman alle 25 sekunnissa. Muista, että kyse ei ole vain pulman ratkaisemisesta, vaan hauskanpidosta sitä tehdessä!

Related post

Jonne Manninen
Written by : Jonne Manninen
Olen Jonne, huomaamaton amerikkalainen nettikirjoittaja, joka on sitoutunut tarjoamaan perusteellisesti tutkittuja näkökulmia erilaisiin uutisaiheisiin. Vaikka minut usein unohdetaan informaation valtavassa määrässä, kanavoin innostukseni journalismiin sinnikkäästi jokaiseen julkaisemaani artikkeliin.