Pekka Mikkola

JOULUKONSERTTIKIERTUE 2022 ”JOULUN LAPSI” KOLMELLA PAIKKAKUNNALLA

Ihanaa syksyä ja alkavaa talvea kaikille! 🙂 Tänä jouluna konsertoimme yhdessä Hanna Hirvosen kanssa ensimmäistä kertaa pienimuotoisen joulukiertueen merkeissä. ”Joulun lapsi” -joulukonserttikiertue sisältää kolme paikkakuntaa:

Kajaanin kirkko, 17.12.2022, klo 18
Kuhmon kirkko, 22.12.2022, klo 19
Sotkamon kirkko, 23.12.2022, klo 19

Konserttiohjelman saa ostettua ennakkoon hintaan 13€ ja ovelta 15€. Ennakkomyyntipaikat ovat seuraavat:

  • Kajaani: Kajaani Info
  • Kuhmo: Kaesan Kotileipomo, kahvila
  • Sotkamo: Einen Muoti

HUOM! Kajaanista ostetut ennakko-ohjelmat käyvät ainoastaan Kajaanin konserttiin, Sotkamosta ja Kuhmosta ostetut ennakko-ohjelmat käyvät sekä Sotkamoon että Kuhmoon. Ennakkomyynnin alkamisesta informoidaan mahdollisimman pian – seuraa Facebookista ”Hanna Hirvonen ja Pekka Mikkola – Joulukonsertti”.

PIENET MUUTOKSET MAHDOLLISIA: ilmoitamme mahdollisista muutoksista aina pikimmiten!

KONSERTTIKIERTUEEN ESITTELY:

Tuore tangoprinsessa 2022 Hanna Hirvonen ja vuoden 2012 tangokuningas Pekka Mikkola konsertoivat ensimmäistä kertaa yhdessä joulukonserttikiertueen merkeissä. Molemmilla artisteilla on runsaasti kokemusta keikkailusta ja tänä jouluna he yhdistävät voimansa ja ajatuksensa luodakseen tunteikkaan, sielukkaan ja aistit täyttävän joulukonserttielämyksen jokaiselle kuulijalle.

Kokonaisuudesta vastaa artistien lisäksi upea soitinkokoonpano: Johannes Ruotsalainen (piano), Pietari Willey (sello), Minna Blom (viulu) ja Arrigo Blom (klarinetti, saksofonit). Ääni- ja valomiehenä toimii Mika Säppi.

Ohjelmistomme koostuu pääasiallisesti perinteisistä joululauluista raikkain sovituksin, mutta perinteitä kunnioittaen. Mukaan mahtuu lisäksi uudempia upeita joululauluja. Konsertillamme haluamme välittää joulun sanomaa ja lämpöä aivan jokaiselle. Uskomme, että konserttimme vakuuttaa kuulijakunnan niin musiikillisesti kuin visuaalisestikin sekä saa jokaisen kuulijan virittäytymään joulun tunnelmaan ja pysähtymään arjen ja joulukiireen keskellä. Olet sydämellisesti tervetullut joulukonserttiimme!