Pekka Mikkola

Saanen esittäytyä: Kasvatustieteen maisteri Pekka Mikkola…

Vihdoinkin pitkä taival yliopistomaailmassa on tullut päätökseen. Aloitin musiikinopettajan opinnot Oulun yliopistossa vuonna 2006. Nyt kahdeksan vuotta myöhemmin tiivis urakka on tullut päätökseen ja KM-paperit ovat taskussa. Virallinen valmistumispäivä oli 18.6.2014. Opiskelujen välissä suoritin asevelvollisuuden Lahdessa, varusmiessoittokunnassa vuonna 2010. Lukuvuonna 2012-2013 pidin välivuoden opiskeluista voitettuani tangokuninkuuden.

…vaikka tätä nykyä opettajan paperit ovat taskussa, olen edelleen erittäin kiinnostunut keikkailemaan niin tanssikansalle kuin mahdollisissa yksityistilaisuuksissa. Ideaali tilanteessa ajatuksenani on yhdistää keikkailu ja opettajan työ rintarinnan. Haluankin lausua suuret kiitokset niin yliopisto-opettajilleni kuin opiskelutovereilleni antoisista vuosista Oulun yliopistossa!

– Pekka Mikkola

29.7.2014