Pekka Mikkola

Pekka mukana ”Tanssii tavisten kanssa” -hyväntekeväisyystapahtumassa…

TANSSII TAVISTEN KANSSA
TEKEE JÄLLEEN HYVÄNTEKEVÄISYYTTÄ 6.9.2014 klo 18.00 – 24.00
Suuren suosion saanut hyväntekeväisyystapahtuma ”Tanssii Tavisten kanssa” järjestetään syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Tanssin ammattilaisten seurana tanssilattialla nähdään seuraavat valovoimaiset tavistanssijat:
Tanssinopettaja Anna Heikkinen – Kansanedustaja Raimo Piirainen
Tanssinopettaja Heli Hyvärinen – Tangokuningas Pekka Mikkola
Tanssinopettaja Hannu Korhonen – Yrittäjä ja Kajaanin yrittäjien puheenjohtaja Miariikka Tervonen
Tanssinopettaja Martti Komulainen – Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Marjatta Immonen
Tanssinopettaja Sonja Pakalén – Opiskelija Lauri Nyman
Tanssinopettaja Jani Vänninen – Yrittäjä, personal trainer Henna Salomäki
Tanssinopettaja Minna Palokangas – Päätoimittaja Markus Pirttijoki

Kajaanihallin tilaisuudessa tavikset esittävät kaksi tanssia suomalaiseen iskelmämusiikkiin. Yleisö voi aloittaa illan jo klo 18.00 illallisella, nauttia sen jälkeen tanssiesityksistä ja lopuksi tanssia orkesterin tahtiin parketilla. Viihteellinen ja tanssillinen ilta, jolla jokainen tilaisuuteen osallistuja tekee hyväntekeväisyyttä! Juontajana on Katja Oittinen ja Jimi Heikkinen.

Kaikki esiintyjät ovat mukana ilman korvausta. Tapahtuman tuotto menee välttämättömien kulujen jälkeen hyväntekeväisyyteen. Tanssii Tavikset ry valitsee hyväntekeväisyyskohteen/-kohteet hakemusten perusteella. Pääpaino on nuorten toiminnan tukemisella. Hakuaika alkaa tänään ja kestää 30.4.2014 saakka. Hakuohjeet ovat Tanssii tavisten kanssa Facebook-sivuilla. Hyväntekeväisyyskohteet päätetään toukokuussa.

Lipun hinta illallisen kanssa ennakkoon on 45/40 euroa ja ilman illallista 10 euroa ennakkoon ja 15 euroa ovelta. Liput tulevat ennakkomyyntiin 10.3. alkaen Linnan Kullassa.
Tapahtuma järjestetään lauantaina 6.9. Kajaanihallissa yhteistyössä Kajaani Dancen, Casamban, H&H Dancehousen ja New Stars of Kajaanin kanssa. Muina järjestävinä yhteistyökumppaneina ovat Kajaanin Linnan Kulta, Kajaanin Kirjapaino, Tanssivat Sudet, Kalpea Kukko, Kainuun Ammattiopisto, Kajaanin kaupunki, Koti-Kajaani, VidePe Oy, Radio Kajaus

Seuraa tapahtumaa ja sen tunnelmia facebookissa osoitteessa: https://www.facebook.com/TanssiiTavistenKanssaKajaani

3.6.2014