Home » 5 tajunnanräjäyttävää whatsapp-ryhmäominaisuutta, joiden olemassaolosta et luultavasti tiennytkään!

5 tajunnanräjäyttävää whatsapp-ryhmäominaisuutta, joiden olemassaolosta et luultavasti tiennytkään!

Uppoudu WhatsAppin maailmaan, digitaalisen viestinnän vilkkaaseen keskukseen, jolla on maailmanlaajuisesti yli kaksi miljardia käyttäjää.

Me kaikki tunnemme tämän suositun viestisovelluksen perusasiat – tekstiviestien lähettämisestä ja puheluiden soittamisesta valokuvien ja videoiden jakamiseen.

Mutta tiesitkö, että WhatsApp-ryhmissä on lukuisia piilotettuja ominaisuuksia, jotka voivat tehdä käyttökokemuksestasi entistäkin miellyttävämmän?

Tutustu syvemmälle ryhmäkeskustelujen, mukautettujen ilmoitusten ja lisäasetusten maailmaan löytääksesi löytämättömiä.

1. Ryhmäkeskusteluilmoitusten mukauttaminen

Sen sijaan, että saisit ilmoitusten tulvan joka kerta, kun joku lähettää viestin ryhmäkeskustelussa, WhatsApp antaa sinulle mahdollisuuden mykistää nämä ilmoitukset.

Siirry tiettyyn ryhmäkeskusteluun, napsauta ryhmän nimeä ja valitse sitten Mykistä ilmoitukset. Voit mykistää chatin 8 tunniksi, viikoksi tai jopa vuodeksi.

Lisäksi voit muokata ryhmäilmoituksia muuttamalla ryhmän ilmoitusääntä, värinäasetuksia ja ponnahdusilmoituksia.

2. Käytä @all-toimintoa ilmoittaaksesi kaikille ryhmän jäsenille

Jos sinulla on tärkeä ilmoitus ja haluat varmistaa, että kaikki ryhmäläiset näkevät sen, voit merkitä kaikki ryhmän jäsenet kirjoittamalla @all.

Tämä lähettää ilmoituksen kaikille ryhmän jäsenille riippumatta siitä, ovatko he mykistäneet ryhmäilmoitukset vai eivät.

3. Tietyn viestin etsiminen

Jos yrität palauttaa mieleesi tietyn keskustelun ryhmäkeskustelussa, voit käyttää komentoa Haku-toimintoa. Klikkaa vain ryhmän nimeä ja valitse Etsi.

Voit sitten kirjoittaa avainsanan tai lauseen, ja WhatsApp näyttää sinulle kaikki viestit, jotka sisältävät kyseisen sanan tai lauseen.

4. Ryhmäkeskustelun toimintojen rajoittaminen

WhatsApp-ryhmän ylläpitäjänä voit rajoittaa kuka voi muuttaa ryhmän aihetta, kuvaketta ja kuvausta. Voit myös rajoittaa kuka voi lähettää viestejä ryhmässä.

Tästä voi olla hyötyä ammatillisissa yhteyksissä tai suurissa ryhmissä, joissa halutaan välttää kaaosta ja säilyttää järjestys.

5. Vastaa yksityisesti ryhmäkeskustelussa

Jos haluat vastata jonkun viestiin ryhmäkeskustelussa, mutta et halua, että kaikki muut ryhmäläiset näkevät vastauksesi, voit käyttää komentoa Vastaa yksityisesti -toimintoa.

Paina ja pidä alhaalla viestiä, johon haluat vastata, napsauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Vastaa yksityisesti.

Tämä avaa yksityisen keskustelun henkilön kanssa, ja voit lähettää vastauksesi siellä.

Nämä WhatsApp-ryhmien piilotetut ominaisuudet voivat parantaa käyttökokemustasi huomattavasti, ilmoitusten mukauttamisesta järjestyksen ylläpitämiseen ryhmäkeskusteluissa.

Joten miksi et kokeilisi niitä? Älä pidä näitä hienoja ominaisuuksia itselläsi! Jaa tämä artikkeli sosiaalisen median alustoillasi ja kerro ystävillesi ja kollegoillesi niistä ihmeistä, joita he voivat löytää WhatsApp-ryhmissään.

Related post

Jonne Manninen
Written by : Jonne Manninen
Olen Jonne, huomaamaton amerikkalainen nettikirjoittaja, joka on sitoutunut tarjoamaan perusteellisesti tutkittuja näkökulmia erilaisiin uutisaiheisiin. Vaikka minut usein unohdetaan informaation valtavassa määrässä, kanavoin innostukseni journalismiin sinnikkäästi jokaiseen julkaisemaani artikkeliin.